Η BIOFRESH S.A. σαν εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή φρεσκοστυμμένων χυμών NFC (Not From Concentrate) και είναι μία από της κύριες εταιρείες επεξεργασίας και Εξαγωγής προϊόντων Εσπεριδοειδών στην Ελλάδα. Η BIOFRESH S.A. είναι επίσης ο κύριος εξαγωγέας συμπυκνωμάτων Εσπεριδοειδών στην Ελλάδα.

Επενδύοντας σε νέες εγκαταστάσεις σε εταιρική έκταση 50,000 τετραγωνικών μέτρων η BIOFRESH S.A. απέκτησε ένα νέο υπερσύχρονο εργοστάσιο. Η επένδυση του νέου εργοστασίου ήταν στο ύψος των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ και ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2008.

Το όραμα της εταιρείας είναι να γίνει ο μεγαλύτερος παραγωγός φρεστοστυμμένων χυμών στην Ελλάδα και στην Νότια Ανατολική Ευρώπη.

Η μονάδα παραγωγής βρίσκετε στην Σπάρτη. Η Λακωνία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός περιοχή πορτοκαλιών Βαλένσια στην Ελλάδα.

Η BIOFRESH S.A. και ο αποκλειστικός εμπορικός της αντιπρόσωπος KSY JUICE TRADING LTD εξάγουν σε περισσότερες από 38 χώρες σε όλο τον κόσμο με κύριες εξαγωγές σε Ευρωπαϊκή Ένωση, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ρωσική Ομοσπονδία, Βόρεια Αφρική και Άπω Ανατολή.

Η BIOFRESH S.A. παράγει κάτω από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και διαδικασίες. Η παραγωγική διαδικασία είναι σύμφωνη με HACCP και ISO διαδικασίες και διαπίστευση.